Pagini cenusii

joi, 7 iulie 2011

Turul Frantei

   N-a trecut o saptamana,de obicei cea care e mai usoara si turul a facut multe victime.Agitatia e foarte mare in pluton,chiar si cei mai buni au pierdut mult,de exemplu Alberto contador.Interesant de vazut cum se va descurca in munti in raport cu ceilalti favoriti.S-a plusat mult,au fost multe frustari pentru cadel evans de 2 ori locul 2 in turul frantei o data cu 23 secunde in spatele pistolarului.Situatie similara cu a lui Cadel o are si Andy Schleck tot de 2 ori locul secund in spatele lui Contador iar fair-playul a disparut.se pare in etapa 5 in momentul in care Alberto Contador a cazut iar cei de la Leopard Trek au intetit ritmul plutonului pentru a-l mai zgandari putin.
    Radioshack,o echipa in centrul atentiei un pic cam mult,intr-adevar cu ciclisti realizati,dar veterani,cei 3 lideri ramasi,dupa cazatura lui Brajkovic avand o medie de varsta de 37 de ani deci trecuti de prima varsta.
   Cartile se joaca acum pe 4-5 favoriti,Wiggins,Cadel,fratii schleck si evident contador.Nici Basso nu e de neglijat insa el de obicei cand a castigat a contat pe o echipa puternica iar el nu are o suita tocmai regala.
   Turul a primit un suflu proaspat din cauza acelei spectatoare care practic a echilibrat situatia reala inca din prima etapa,deoarece Contador era considerat marele favorit cotat cu 1,3 la casele de pariuri.Acum in situatia Contador vs Schleck situatia e aproximativ egala.
O noua regula e aceea a punctarii si premierii sprinturilor intermediare considerate adevarate finaluri de etapa,sporind nervozitatea plutonului pana lucrurile se aseaza.
   Vom vedea ce se va intampla din a 2-a saptamana cand se vor juca asii.Voi reveni cu detalii,pana atunci astept comentarii din partea fanilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu