Pagini cenusii

luni, 9 mai 2011

Weekend sportiv

   In acest weekend au loc doua evenimente destinate alergarii,independente una de cealalta in Bucuresti.
Una e organizata de stat, si alta impotriva statului.A doua se intampla pe 14 mai in parcul Herastrau si e organizata de prezentatorul emisiunii "In gura Presei" iar al doilea e Crosul Universitar ce va avea startul in fata Facultatii de Drept,duminica (15 mai) ora 11.
    In legatura cu primul,multi au asociat mai mult sau mai putin cu politica,titlul parand ambiguu,iar venind din partea lui Mircea Badea fara echivoc.Mai mult e si congresul PDL asa ca e loc de interpretari.Insa asocierea e facuta doar de oamenii care vad pana la urma in orice politica.Si poata asa este.In orice caz,miscari de acest tip sunt necesare si din pacate nu prea mai sunt altele organizate de privati,toate se fac in colaborare sau in subordinea FRA sau a Ministerului sportului.
    Traseul va fi in jurul Parcului Herastrau(aprox. 7km),si sunt bineveniti atat cei dornici de alergare cat si cei cu biciclete,role,trotinete,parasute,etc.
    Al doilea e Crosul Universitatii (cu prezentare aici:http://www.defs.ro/index.php?option=com_content&task=view&id=104&Itemid=50) si are un traseu de 2,2km(destinat mai mult sprinterilor si cei care alearga la stafeta).Eu personal nu sunt un fan al curselor atat de scurte pentru ca necesita nervi si incalzire anterioara,iar eu am scanteie cu aprindere intarziata;Mi se pare mai potrivita pentru incepatori sau cei care alearga curse de viteza de max 3000m.
Duminica a avut loc prima evadare,competitie de mountain biking pe ruta Bucuresti-Snagov.http://www.gandul.info/news/peste-o-mie-de-persoane-au-luat-startul-la-maratonul-de-ciclism-cross-country-prima-evadare-8248291

Aici link:http://ingurapresei.a1.ro/intamplari/Miscarea-contra-statului-pe-14-mai_2660.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu